Comencem l’any amb comunicació empresarial

Programa Start Up Comunica't. Foto de rawpixel.com a Unsplash
Programa Start Up Comunica’t. Foto de rawpixel.com a Unsplash

Innobaix comença l’any 2018 amb una nova proposta de capacitació empresarial, centrada en donar eines de comunicació a responsables de projectes empresarials. El programa Start Up Comunicació Empresarial es dirigeix a aquelles empreses que necessiten fer-se visibles però no tenen un departament de marketing o de comunicació que treballi la seva imatge de marca.

En els darrers anys explicar un projecte empresarial s’ha convertit en tot un repte que empresàries i autònoms han d’afrontar en el seu dia a dia. Les xarxes socials són el gran altaveu on tothom vol estar i una empresa sense pàgina web és gairebé com si no existís. Però com afrontar aquest repte quan hi ha poc pressupost? La solució està en el nou programa de capacitació d’Innobaix. Start Up Comunicació Empresarial vol ajudar els participants a trobar el missatge més adequat pel seu projecte.

 Continguts del programa

El programa ofereix una sèrie d’eines i tècniques senzilles que les persones responsables d’un projecte empresarial podran aplicar per fer-lo visible d’una manera fàcil i, sobretot, adaptada a la naturalesa de cada marca. Començarà el 22 de gener i s’allargarà fins a finals de febrer. Les sessions es faran en sis dilluns consecutius, de 9:30 a 12:30. Start Up Comunicació Empresarial està coordinat per Eva Gabarrós, especialista en comunicació empresarial de proximitat, i comptarà amb professionals experts en cadascuna de les àrees. El dissenyador gràfic Joan de Tomàs començarà explicant tot allò que té a veure amb la imatge gràfica de l’empresa, començant pel logotip però parlant també de les seves aplicacions específiques, sobretot de la pàgina web. Seguint amb la web, com a centre de l’estratègia de la comunicació, en José Francisco Llerena, especialista en SEO i SEM, ensenyarà els fonaments bàsics per estructurar-ne el contingut i convertir-la en una bona eina de vendes. L’Eva Gabarrós parlarà dels missatges i com redactar-los. En dues sessions mostrarà les eines que complementen la web en la comunicació d’un projecte: newsletter, blogs, notícies i, naturalment, xarxes socials. El curs també tindrà una sessió dedicada als continguts en vídeo i fotografia, a càrrec del realitzador audiovisual Dídac Roger. L’última sessió la impartirà l’actriu Tilda Espluga, que ensenyarà tècniques per parlar en públic.

Tot el programa està pensat per què els assistents puguin aplicar els seus coneixements en les seves pròpies empreses. Seran sessions molt pràctiques i per això és convenient assistir-hi amb el propi ordinador portàtil.

  • 22 de gener. La comunicació gràfica a l’empresa. Joan de Tomàs
  • 29 de gener. Google i la visibilitat. José Francisco Llerena
  • 5 de febrer. Escriure bé, expressar el que volem. Eva Gabarrós
  • 12 de febrer. Notícies i xarxes socials. Eva Gabarrós
  • 19 de febrer. Imatge a les xarxes socials. Dídac Roger
  • 26 de febrer. Parlar bé en públic. Tilda Espluga
Inscripcions

Per fer la inscripció cal omplenar aquest formulari i enviar-lo a innobaix@innobaix.cat. Places limitades.

 

Comencem l’any amb comunicació empresarial