Programes de capacitació

Els programes de Capacitació d'Innobaix s'adrecen a emprenedors i empresaris en diverses fases d'evolució. Són totalment subvencionats i, per tant, gratuïts. Actualment tenim 4 programes que ofereixen una formació molt especialitzada.

 

Start Up Training

Impulsa el teu negoci

El programa Start Up Training és un projecte de formació empresarial totalment subvencionat. S'orienta a emprenedors que comencen nous projectes o a empresaris i directius que afronten moments de canvi o creixement en projectes ja consolidats. Tots ells reben eines que els ajuden a portar a l'èxit les seves idees, amb continguts teòrics i pràctics que poden aplicar als seus negocis de manera immediata.

 • 24 hores de formació
 • 2 tutories individualitzades
 • 1 jornada de presentació i validació del projecte
 • Ampliació de la xarxa de contactes empresarials
 • 2 edicions anuals

Aquest programa es realitza en col·laboració amb l'Escola de negocis Eada, que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat.

 

Advanced Training

Fes créixer el teu negoci

Totes les empreses viuen cicles de negoci que es van repetint. En l’espai entre cicles és quan trobem la necessària estabilitat, però pot generar un conformisme o inèrcia que impedeix innovar o treballar en assolir objectius ambiciosos. Aquest programa, desenvolupat per l'Escola de Negocis Eada, s’adreça a empresaris i emprenedors amb un projecte ja en funcionament que vulguin donar una empenta al seu negoci, multiplicar les seves vendes i aconseguir millorar el seu contacte amb els clients. 

Fes créixer el teu negoci ajuda a plantejar objectius-repte i a dissenyar i implementar plans de canvi enfocats al client. Gràcies a aquest canvi, s'aconsegueix que les vendes millorin de manera significativa. 

Aquest programa es realitza en col·laboració amb l'Escola de negocis Eada, que posa a la disposició dels participants docents amb una visió real de com és el mercat.  

Start Up Comunicació Empresarial

Troba el teu missatge

El programa Start Up Comunicació Empresarial es dirigeix a aquelles empreses que necessiten fer-se visibles però no tenen un departament de marketing o de comunicació per treballar la seva imatge de marca. El programa ajuda els participants a trobar el missatge més adequat per a cada projecte.

Consta de 6 sessions formatives de 3 hores. 

 • La comunicació gràfica a l’empresa.
 • Google i la visibilitat
 • Escriure bé, expressar el que volem.
 • Notícies i xarxes socials.
 • Imatge a les xarxes socials.
 • Parlar bé en públic.

Start Up Training Social

Empreses col·laboratives

El programa Start Up Training Social és una edició  més enfocada a projectes de l'àmbit de l'economia social i el cooperativisme. Els continguts es centren en els aspectes més col·laboratius d'un projecte empresarial.