24 octubre 2018. 9.30h.
Citilab Cornellà
A càrrec de Daniel Cardelus. -AGBAR.- Digital Innovation and Software – SUEZ

La interconnexió digital d’objectes quotidians amb Internet i amb qualsevol altre dispositiu del seu entorn. Més de 11 bilions de dispositius connectats sense comptar telèfons ni ordinadors. Representa ja una tendència d’un gran abast i penetració mundial.

Daniel Cardelús és enginyer informàtic i ha complementat la seva formació amb aprenentatges en l’àmbit dels negocis (Executive MBA i Marketing) i en el del disseny i noves tecnologies. El seu interès sempre ha estat lligat a la ideació, generació i venda de productes i serveis digitals de qualitat.  Tots aquests aprenentatges li han permès dedicar-se al Disseny Computacional a través de la tecnologia, el negoci i el disseny. Així, a partir de l’aplicació de disciplines com el Data Science, Data Analytics, IoT, Geo i UX ha pogut crear productes i solucions d’acord amb les necessitats dels sectors en els que ha treballat, especialment les Utilities, on treballa actualment com a Digital Innovation Partner a l’oficina d’Innovació de Suez España.

Programa:
  • 9.30-10.00: ¿Qué es IoT? ¿Qué podemos esperar de ella? ¿Cómo se integra dentro del ecosistema de nuevas tecnologías disruptivas?
  • 10.00-10.45: ¿Qué estamos haciendo en Aguas de Barcelona y SUEZ con esta tecnología? Proyectos e iniciativas relevantes. Éxitos, fracasos y aprendizaje
  • 10:45-11.30: Debate

Places limitades. Inscripcions obertes fins a exhaurir les places disponibles. Cliqueu aquí per a més informació.