_dsf0806

Parlem amb Paula Trujillo, docent de la 4a Edició del programa Start Up Training sobre les seves experiències i la capacitació que podran realitzar els participants d’aquesta edició.

Paula Trujillo està especialitzada en treballar a Europa i Amèrica amb marques del segment premium del món de la moda, l’art i la gastronomia, entre d’altres Economies Creatives. És co-directora de P&C Projects & Consulting SAS i de Industrias Creativas y Culturales SAS, firma de consultoria i mediació en branding i internacionalització, i de la Corporación Conexiones Creativas, líder en Indústries Creatives i Culturals.

A més, ha estat membre de consells directius de empreses, ha treballat i assessorat a gremis, empreses i entitats governamentals. És docent de diverses universitats com la UPB Colombia i EADA Barcelona – membre del Comité Científic de Retail d’aquesta Escola de Negocis-, ponent en events i analista amb publicacions freqüents en premsa.

Innobaix: Quins elements distintius esperes trobar als empresaris innovadors participants al Start Up Training?

Paula Trujillo: Espero trobar passió pels seus projectes i empreses, actitut innovadora i apertura; disposició a revisar i a repensar-se per a recòrrer el camí de manera potent

I: Què destacaries de les teves sessions al Start Up Training? Què poden esperar els participants?

P.T.: La invitació constant a revisar i a aplicar cada concepte o reflexió als seus projectes; aportar elements, fonts, metodologies i dades concretes i útils per a la seva emprenedoria; i la possibilitat sembre de retrobar-se i interactuar posteriorment per acompanyar-los en la seva consolidació.

I: Molts empresaris comencen a intentar vendre els seus productes o serveis a l’estranger però a causa de les dificultats que troben abandonen aquesta idea, quin consell els hi donaries?

P.T.: La internacionalització és un repte i al principi sobretot una inversió que s’ha d’assumir amb la millor preparació possible; amb disposició d’aprendre, de dialogar i de revisar; amb actitut glo-cal i amb molta tenacitat.

I: Totes les empreses poden exportar a altres països? Hi ha negocis que només poden funcionar aquí?

P.J.: Jo estic convençuda de que totes les empreses avui han de ser glo-cals i sense excepció totes han d’assumir una estratègia d’Internacionalització Passiva, encara que només alguns donin el pas cap a la Internacionalització Activa. De tot això parlarem a la meva sessió.

Per saber més sobre la Paula Trujillo podeu visitar el seu web www.paulatrujillo.com o consultar el seu perfil a Linkedin (Paula Trujillo).

Vols rebre capacitació d’aquesta professional? Doncs apunta’t ara a la 4a Edició del programa Start Up Training!*

Amb la colaboració de:

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-11-53-16

*Les empreses interessades en participar han d’enviar un correu a l’adreça innobaix@innobaix.cat amb les dades de l’empresa, de la persona participant i una breu descripció d’un projecte empresarial innovador.