Innobaix és l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat

És una associació sense ànim de lucre que vol impulsar i enfortir la capacitat d’innovació de les empreses i les institucions.

És un clúster d’innovació que reuneix el talent, el coneixement i la capacitat de crear aliances per impulsar el creixement de nous projectes empresarials.

És el resultat de les mesures integrades en el ‘Pacte per a l’Ocupació, el Desenvolupament Econòmic i la Cohesió Social de la comarca del Baix Llobregat’, un acord consensuat pel Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat. Aquestes mesures aposten per les accions basades en la concertació territorial, el treball en xarxa entre administracions, la col·laboració entre el món públic i privat i els agents econòmics i socials.

 

Objectius

  1. Fomentar la innovació a les empreses de manera col·laborativa. Donem suport als processos d’innovació i de creació de nous productes i serveis.
  2. Detectar projectes d’innovació i potenciar el creixement i la millora de projectes empresarials
  3. Connectar els nostres socis a una Xarxa de Negocis i assistir-los en el desenvolupament d’aliances i en la recerca de partners de valor afegit. Facilitem l’accés al finançament públic i privat.
  4. Proporcionar accés a serveis professionals de suport i eines a les empreses.
  5. Promoure la innovació i la creativitat en tots els àmbits de la vida, especialment en diferents etapes de l’educació.

La nostra missió

Ajudar al creixement de l’empresa donant suport als seus processos d’innovació i de creació de nous productes i serveis, trobant-los partners de valor afegit, ajudant-los a millorar el seu pla de negoci, i facilitant l’accés a la inversió i al finançament públic i privat.

Innobaix, impulsa la posada en marxa d’empreses innovadores donant suport al llançament d’idees i processos innovadors al mercat, per fomentar la competitivitat.