Dins del marc del Congrés Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ organitza una nova edició del Fòrum d’Inversió, el punt de trobada entre inversors i emprenedors a Catalunya. La primera fase, que comença avui, és la fase de captació dels projectes que hi participaran.
Fins al 7 d’abril, tots els emprenedors amb projectes empresarials que s’ajustin als criteris poden optar a ser seleccionats per participar en el Fòrum d’Inversió.
D’entre tots els projectes rebuts, se seleccionaran els 21 finalistes que tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes en públic durant el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, davant d’inversors disposats a apostar per les millors propostes.
A més, els 50 millors projectes es publicaran al Catàleg de Projectes, que es distribueix entre els principals Fons de Capital Risc i les Xarxes d’Inversors Privats, tant de Catalunya com d’altres països, en la seva versió en anglès.

Més informació