• La comunitat d’innovació es un espai on poder compartir projectes de creixement empresarial i reptes d’innovació oberta entre empreses, entitats i ciutadans.

    • Es pretén generar una plataforma entre les empreses i entitats del Baix Llobregat i L’Hospitalet, per fer néixer o desenvolupar noves idees que es transformin en empreses d’impacte en el territori i a la vegada generar networking entre els participants.

La Comunitat d’innovació és un espai que INNOBAIX ha posat a disposició de les empreses, estudiants, treballadors i ciutadans, on poder compartir projectes de creixement empresarial i reptes d’innovació oberta amb una metodologia d’OPEN INNOVATION. Per accedir-hi, es pot fer directament des del web d’INNOBAIX o des de l’adreça www.comunitatinnovacio.cat

Des de la Comunitat d’Innovació INNOBAIX, les empreses podran emprar una metodologia de creixement empresarial a través de la innovació contrastada per INNOBAIX en els darrers 4 anys de treball amb resultats d’èxit. A la vegada, les empreses també podran accedir als diferents programes de formació d’INNOBAIX com l’Start Up Training que es realitza en col·laboració amb l’Escola de Negocis EADA, el Programa per Dones Emprenedores Dona Geek Innova, o el programa d’Impuls al creixement Empresarial d’INNOBAIX. En tots els casos, INNOBAIX acompanyarà el projecte en diferents etapes per complementar el seu procés de creixement.
La Comunitat d’Innovació és l’espai per treballar amb projectes d’innovació de grans empreses i de Pimes que no els poden desenvolupar soles. A través de l’acompanyament d’Innobaix s’ajuda a les empreses a gestionar el temps per executar-los, la xarxa per impulsar-los, el talent per a desenvolupar-los i obtenir els diners necessaris per dur-los a terme, combinant les competències de diferents empreses per ser més competitius.
Des de la Comunitat d’Innovació, les empreses i entitats membres d’INNOBAIX també plantejaran reptes d’Innovació Oberta a empreses, estudiants, o a la ciutadania que podran suggerir idees per solucionar-los. Les millors idees seran premiades per les empreses segons s’explicarà en cadascún dels reptes, i en funció dels perfils d’usuaris a qui vagin dirigides.