stockvault-business-meeting165413

El proper dijous 19 de juny a les 13.30 h al Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc de Torreblanca, N-340 pk 1249 de Sant Feliu de Llobregat, tindrà lloc un debat sota el títol “INNOVACIÓ I COMPETITIVITAT” moderat pel Sr. Xavier Marcet, President de LTCProject.
El debat comptarà amb els següents ponents:

niko-garcia

NICOLAS GARCÍA IZQUIERDO (LPO Manager (Local Project Operations) Medical Dpt – BAYER Spain Research & Development)
Màxim responsable de la iniciació i execució d’estudis clínics desenvolupats localment (6 informes directes). Coordinació de Projectes, Suport i Informació per a les àrees terapèutiques, el compliment del pressupost i Optimització de Contractes.
logo-bayer

solans1-250x300

JOSÉ MIGUEL SOLANS NERÍN (Director de Business Development i Formació de Schneider Electric España)
Des de el 2009 és director d’Innovació de la empresa Schneider Electric Espanya. L’any 2011 va ser nombrat director de Business Development i Formació de Schneider Electric Espanya, càrrec que exerceix actualment. Entre les seves responsabilitats cal destacar la direcció de processos de Business Intelligence, Strategic Intelligence i la gestió estratègica de la normalització, així com la gestió del Institut Schneider Electric de Formació.
logo-schneider-150x150

aqualogy-150x150EDUARDO ZARAGOZA (Director de Desenvolupament Tecnològic i Innovació a Aqualogy)

Ha desenvolupat la seva carrera professional al grup Agbar des de fa 26 anys, ocupant diferents rols de responsabilitat que li han permès d’obtenir una visió complerta dels processos del cicle integral de l’aigua. A la Societat General d’Aigües de Barcelona va ser responsable d’Organització, Cap de Desenvolupament en Sistemes Informàtics, Gerent d’Operacions a la Zona Besós i Gerent d’Operacions a Barcelona Nord. Posteriorment, va ser durant cuatre anys Director Gerent de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa).

logo-agbar

Moderador del debat:

xavier-150x150

 

XAVIER MARCET (President de LTC PROJECTE)El nostre moderador, en Xavier Marcet, és President de LTC PROJECT, una empresa de consultoria en innovació estratègica que té com a misió ajudar a les empresas a implantar models d’innovació molt orientats a resultats i a donar suport al desenvolupament dels sus projectes d’innovació i empreneduria corporativa. També és president de Perform Lab LLC, empresa amb seu a Boston i de l’empresa Innovation Project, a Santiago de Xile, totes dues actuant en xarxa amb LTCproject per oferir valor als seus clients des d’una perspectiva internacional. A més, exerceix com a president del Consell d’Administració de l’empresa de teixits tècnics Innovative Protectextiles, completant la seva experiència profesional.

Si us plau, us preguem que confirmeu la vostra assistència al debat i dinar networking a innobaix@innobaix.cat.