foto-10-5-16-13-44-35

La 5ena edició de l’Start Up Training ja ha començat. 16 persones -11 homes i 5 dones-, dedicaran les pròximes setmanes a desenvolupar els seus projectes a través d’aquest programa de capacitació empresarial, liderat per l’escola de negocis Eada.

Durant la primera sessió hem conegut els participants, que ens han explicat perquè s’han decidit a entrar al programa: hi trobem des d’idees en fase embrionària fins a empreses amb un cert recorregut, però que necessiten un canvi d’estratègia per diferents motius.

Per això durant la primera sessió en Ferran Núñez els ha ensenyat tècniques de creativitat que els ajudaran a pensar els seus projectes en termes d’innovació. Durant les pròximes setmanes, diferents professors de l’escola de negocis Eada els ajudaran a treballar el màrqueting analític i l’estratègic, lideratge, creixement i la presentació del projecte tant de cara a possibles inversors com a clients o proveïdors.