condalchefAquest passat dimecres 14 d’octubre es va realitzar al Consell Comarcal una sessió de contrast per a l’empresa Condal Chef, del Grup Galvez, especialitzada en importació de cervessa artesanal.

 

 

                                                        Condal Chef està especialitzada en importació de cervessa artesana d’arreu del món.

 

Aquesta activitat forma part del Pla d’Emprenedoria Corporativa (acompanyament especialitzat orientat a empresaris o directius d’empreses que vulguin accelerar l’activitat dels seus negocis amb els fonaments de la innovació i la internacionalització) i reuneix l’empresa participant amb diferents experts dins del seu sector. En aquest cas, Condal Chef va poder gaudir dels consells i experiència de diferents experts en el sector gastronòmic que van aportar els seus coneixements i visió de negoci al projecte d’innovació i internacionalització de l’empresa dins el mercat de la importació de cervessa artesanal.

 

Les empreses que vulguin accedir a aquest pla han de ser empreses dedicades a la producció de béns i/o serveis amb establiment operatiu actual o futur al Baix Llobregat o a l’Hospitalet i que a més comptin amb viabilitat econòmica. No poden estar en fase de concurs de creditors, i han de tenir un projecte innovador. Trobareu més detalls en el següent enllaç: Pla d’Emprenedoria Corporativa d’Innobaix.