startuptrainin

El programa Start Up Training és una capacitació orientada a empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement totalment subvencionat. Es tracta d’una oportunitat única i gratuïta al Baix Llobregat d’aprendre tot allò que és necessari per portar una innovació o un pla de creixement a l’èxit. Si encara no tens clar en què et pot ajudar participar al Start Up Training aquí et posem 4 raons per apuntar-te ara mateix:

  1. El programa Start Up Training dóna eines reals que es poden aplicar immediatament al teu negoci. No només són continguts teòrics, sinó que hi ha pràctiques que després traslladaràs a la teva empresa i que et donaran resultats. Irradia FM t’ho explica en aquesta entrevistaOTEM2000 et dóna detalls aquí i Squeasy relata la seva experiència aquí.
  2. Tenim el millor equip docent gràcies a l’Escola de Negocis Eada. Professionals en actiu amb àmplia experiència en diferents sectors que proporcionen una visió real de com és el mercat i de quines eines funcionen realment. Coneix més sobre la Paula Trujillo, el Manuel Marín i l’Alberto Jorge fent click sobre els seus noms.
  3. Si participes al Start Up Training trobaràs noves empreses i podràs crear noves sinèrgies que impulsaran el teu negoci. Anna Hernández, Directora General d’Innobaix, t’explica aquí qué suposa el programa per a les empreses participants.
  4. És una capacitació 100% subvencionada. No es tracta d’un curs costòs, és totalment gratuït. Només has d’apuntar-te i tenir compromís de millora amb tu mateix. Tens tota la informació sobre això en aquest enllaç.

A Innobaix hem posat tota la nostra il·lusió i energia en aquesta 4a edició del Start Up Training. Només ens faltes tu, vine!*

 

Amb la colaboració de:

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-11-53-16