innobaix-nova-web

Estrenem nova web a Innobaix, amb un disseny responsive més àgil i una organització dinàmica que permet a les empreses innovadores del Baix Llobregat conèixer més i millor les possibilitats i avantatges que els oferim.

Entre les novetats que presenta la nostra web es troben una millor organització dels continguts, un nou disseny de la pàgina d’inici que permet trobar ràpidament els últims continguts i propostes d’Innobaix i més visibilitat de les nostres xarxes socials (no oblidis seguir-nos a Facebook, Twitter i Linkedin per estar al dia de totes les nostres activitats i notícies sobre innovació empresarial).

En breu, trobareu informació de la última edició del programa Start Up Training amb l’Escola de Negocis EADA on empresaris i directius d’empreses innovadores i/o amb possibilitats de creixement van reforçar els seus coneixements per portar a l’èxit els seus projectes empresarials.

A Innobaix tenim com a objectius ser el vostre referent en innovació i fomentar l’esperit emprenedor, la gestió i promoció del talent empresarial i impulsar el desenvolupament econòmic del Baix Llobregat. Esteu tots invitats a participar amb nosaltres en aquests reptes! Us esperem!