stockvault-connectivity-idea-with-lightbulb174254

Durant els mesos de maig i juny Innobaix ha dut a terme la 3a edició del programa Start Up Training en col·laboració amb EADA.

Un dels objectius del programa és aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement. Com destaca Anna Hernández, Directora General d’Innobaix, el programa Start Up Training “és un espai de trobada d´empreses que durant un temps comparteixen coneixements pràctics i organitzatius dels seu respectius negocis”.

Aquesta nova edició del programa de capacitació va permetre a empresaris del Baix Llobregat rebre formació en àrees de marketing, estratègia empresarial, internacionalització i d’altres al voltant de l’innovació a l’entorn de l’empresa. A més, el programa els va facilitar tutories individuals per ajudar-los en el seu creixement i sessions de presentacions de projectes. Els participants van rebre una capacitació adreçada al seus projectes, tal i com explica Anna Hernández, on “a partir de treballar pocs aspectes teòrics i molts de pràctics es faciliti la reflexió del model de negoci i sobre tot del seu creixement”.

La Directora General assenyala la importància d’aquesta capacitació per a les empreses: “es tracta de fer un bon ‘reset’ a l´empresa per tal de buscar la seva millora. És una oportunitat per conèixer d´altres projectes i poder trobar punts de col·laboració”. Amb aquesta edició el programa Start Up Training es consolida com una de les formacions de referència al Baix Llobregat i reforça la xarxa d’innovació a la comarca.

Innobaix ja prepara noves dates per al següent programa amb millores com un espai de presentació de projectes, networking, més tutories individuals, sessions de contrast i més innovació i més impuls per les empreses i empresaris de la zona. Per a tenir més detalls i demanar plaça en la següent edició contacteu al correu innobaix@innobaix.cat.

Amb la col·laboració de:

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-11-53-16