stockvault-businessman-touching-virtual-social-netw174103

Article de Salva López, emprenedor i conferenciant a Viaempresa.cat

Diuen que el mercat abans eren transaccions i que ara el mercat són converses. Però com pot una empresa conversar amb el mercat? El mercat són milions de consumidors, i a les empreses només hi ha un grapat d’empleats. Internet i les xarxes socials no representen senzillament un nou canal de comunicació per continuar “ruixant” els consumidors amb el nostre monòleg comunicatiu i unidireccional. Ben al contrari, constitueixen un autèntic món de converses on les empreses podem participar o no. Però per entendre com es pot produir aquesta conversa hem d’eixamplar la nostra comprensió de què i com és una conversa. La base d’una conversa és un intercanvi d’idees, així que partirem d’aquí. Com podem intercanviar idees amb el mercat?
Llegir més