squeasy

Continuem recollint les experiències d’alguns participants del programa Start Up Training. En aquesta ocasió parlem amb Miquel i Mariona de l’empresa Squeasy sobre el que destaquen de la 3a Edició del Start Up Training i sobre els seus projectes de futur.

Innobaix: Què ens podeu dir de vosaltres? Quin és el vostre perfil professional?

Squeasy: Som Miquel i Mariona, emprenedors amb il·lusió d’avançar en aquesta aventura que portem des de juny i on ens ha portat Squeasy.

Disfrutem amb el que fem pensant en gran però assolint les fites pacientment, conscients que hi ha molt a millorar. Acceptem tot tipus de crítiques “constructives” sense por de conviure amb l’estressant dia a dia.

El Miquel és dissenyador gràfic i web, amant de les noves tecnologíes i amb experiència en community management. I la Mariona té estudis cursats i experiència professional en el sector de les relacions públiques i de producció d’esdeveniments per a grans empreses.

I.: Què significa innovar per a vosaltres?

S.: Com es defineix la paraula al diccionari: “canviar coses introduïnt novetats”. Avui dia amb la “competència” i el molt de tot que tenim hem de poder oferir alguna cosa “diferent” alguna cosa “innovadora”, que no deixi indiferent al client… El fet d’innovar també s’ha d’aplicar al dia a dia, anar introduint canvis constantment.

I.: Per què creus que us ha estat útil participar en el Programa Start Up Training d’Innobaix?

S.: Quan t’endinses en el món empresarial, i més en el nostre cas que ha estat sense “buscar-ho”, el dia a dia i la ilusió i les ganes d’anar fent coses et fa arribar a un punt que val la pena parar i reordenar les coses i veure en quina direcció has de tirar i quins pasos has de seguir o si més no, veure si el “negoci” que estàs emprenent serà rentable o no. Per això en concret ens ha ajudat moltíssim el fet de participar en les sessions formatives del Start Up Training.

I.: Què destacaríeu de les sessions formatives del Start Up Training?

S.: L’alt nivell d’experiencia i professionalitat del professorat, i el fet de poder analitzar casos reals d’empreses molt reconegudes i que també en el seu dia van començar de 0.

I.: Per què el recomanaríeu a altres empreses en la vostra situació?

S.: Perquè et fa adonar, amb exemples reals d’altres empreses, o els mateixos companys del curs, que no pots mai “suposar” i perquè et donen les eines necesaries i et guien per veure si es factible o no el negoci.

I.: Quins reptes us plantegeu a la vostra empresa a partir d’ara?

S.: Tenim molts reptes en aquest moment:

  • Inversió per al desenvolupament de la companyía.
  • Fer créixer el % de venda en botigues.Incrementar el reconeixement de marca.

També estudiem el possible creixement de la companyía amb nous productes:

  • scouting de nous productes ja existents amb valors similars i amb exclusivitat a espanya.
  • creació de nous productes propis.

Si voleu conèixer més Squeasy i els seus originals productes visiteu la seva web www.squeasy.es o contacteu amb ells al seu Facebook, Twitter, Instagram o Pinterest.

Vols gaudir de l’experiència del Start Up Training com ells ho van fer? Encara ets a temps d’apuntar-te a la 4a Edició! Vine!*

Amb la colaboració de:

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-11-53-16