grupstartuptraining4

Ja hem començat la 4a Edició del programa de capacitació Start Up Training. Durant la jornada d’avui els participants han pogut presentar-se i parlar sobre els seus projectes i també han conegut de la mà de Ferran Nuñez d’EADA el perfil dels tutors que tindran durant el programa. Com sempre, hem fet seguiment d’aquesta jornada inicial del Start Up Training a la xarxa social Twitter:

 


En aquesta primera jornada, Ferran Nuñez d’EADA, com a docent del programa, ens ha donat les claus de com s’ha generat el panorama empresarial actual i ens ha explicat quines eines podem fer servir per generar noves idees, ser creatius i enfocar-nos bé al mercat. Per això, ha explicat el model Scamper que permet guiar la ment mitjançant preguntes que enfoquen la creativitat cap a punts que d’altra manera es poden oblidar.


En les jornades següents s’avançarà amb més eines que permetin els participants aplicar millores als seus projectes com per exemple marketing analític i estratègic, model de negoci, eines de lideratge, elevator pitch, etc.

Si voleu més informació sobre els projectes d’innovació i creativitat que impulsem des d’Innobaix contacteu amb la nostra Directora de Programes, Natàlia Mir, al seu correu electrònic: nmir@innobaix.cat.

Amb la colaboració de:

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-11-53-16