innobaixeduca2

En la nostra missió d’enfortir la capacitat d’innovació de les empreses, les institucions i els empresaris, a Innobaix realitzem una tasca de capacitació per a totes les edats que impulsi la creativitat i la generació de noves idees. Per això, Innobaix impulsa de nou el programa Innobaixeduca, per promoure la capacitat creativa dels alumnes de primer i segon de primària en colaboració amb diferents centres d’ensenyament. La fluïdesa d’idees, la flexibilitat o l’originalitat de pensament, són algunes de les habilitats que es relacionen amb el pensament creatiu. Innobaixeduca crea un espai lliure i segur on els infants poden ser creatius sense por a equivocar-se i on es reforça la seva autoconfiança i el seu creixement personal.

Innobaixeduca realitza sessions de formació per als infants on adquireixen coneixements, metodologies i estratègies sobre creativitat i el seu component emocional que poden aplicar a diferents situacions, no només dins l’entorn educatiu. Amb tècniques didàctiques com la pluja d’idees o activitats combinades amb jocs Innobaixeduca afavoreix el pensament creatiu de l’estudiant en un entorn lliure i de creixement personal.

(Fes click a l’enllaç sota el vídeo si aquest no carrega.)

Innobaixeduca

Aquesta iniciativa s’engloba dins la missió d’Innobaix de fomentar la innovació a totes les edats, oferint recursos tant per a infants, com per a joves i adults. Així, trobem el projecte Innolab on empreses, administracions i centres de FP defineixen reptes estratègics de territori i empresa per innovar i generar valor afegit i el programa Start Up Training orientat a formar directius d’empreses en innovació, estratègia empresarial i d’altres competències per impulsar els seus negocis.

Treballant a l’àmbit educatiu i proporcionant capacitació per a totes les edats, des d’Innobaix pretenem fomentar la cultura innovadora dins del Baix Llobregat i així impulsem el desenvolupament de la innovació no només amb xarxes de colaboració entre empreses, sino també amb programes amb institucions pedagògiques, universitats i d’altres administracions.

Si voleu més informació sobre els projectes d’innovació i creativitat que impulsem des d’Innobaix contacteu amb la nostra Directora de Programes, Natàlia Mir, al seu correu electrònic: nmir@innobaix.cat.