banner_engega_el_baix_2015Des d’Innobaix hem programat un seguit d’activitats 100% gratuïtes per promoure la innovació i l’emprenedoria a la comarca del Baix Llobregat dins de la celebració de la 2a Setmana de la co-innovació.

La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, els emprenedors i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca del Baix Llobregat.

La 2a Setmana de la co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori. Serà una setmana amb esdeveniments educatius en xarxa, amb conferències, tallers, presentación d’eines i dinàmiques sobre les competències que s’estan treballant actualment al Baix Llobregat.

No et pots perdre els events gratuïts que Innobaix ha preparat:

* Dimarts 24, de 10 a 14 h al Citilab

EMPRESA: Anima Strategic Consulting

Ponent: Luisa Jiménez Abad

Prototipar i validar. Prototipatge per la validació de solucions.

Ens centrarem en el prototipatge i validació de conceptes mitjançant múltiples metodologies (lean start up, elevator pitch, paper mock ups…). Addicionalment, en la segona part de la sessió traslladarem un seguit d’eines que poden ser útils per diagnosticar les necessitats dels clients. Al final de la sessió farem un tancament amb les conclusions principals i aprofitarem per recollir el feedback dels participants de manera informal i mitjançant un qüestionari de valoració

* Dimecres 25 de novembre de 11.15 a 13.00 h al Consell Comarcal del Baix Llobregat

EMPRESA: “CaixaBank”

Ponent: Iván Romero i Marín

Responsable de Desenvolupament de Negoci d’Empreses de la DTBarcelona

Vehicles de Finançament per Emprenedors i Pimes, oportunitats per créixer.

Dinamització dels Equips Comercials de Banca d’Empreses, implantació i homogeneïtzació d’eines comercials, elaboració pressupostos/projeccions de negoci i seguiment d’activitat comercial dels Equips Comercials.

* Divendres 27 de 9.30 a 11.00 h al Citilab

Empresa: Induct

Ponent: Pep Orellana

Innovar com una startup!

Al llarg de la conferència es tractaran temes clau de com actuar i créixer com una startup. Es treballaran aspectes com maneres de reinventar-se, la importància de la innovació per l’empresa, com passar de la idea al negoci i com finançar els projectes amb una de les tendències actuals que més creix: el crowdfunding.