Durant els mesos d’octubre i novembre Innobaix ha dut a terme la 4a Edició del programa Start Up Training en col·laboració amb EADA. El passat 11 de novembre vam celebrar la presentació de projectes i l’entrega de diplomes d’aquesta edició.

Durant la sessió, la nostra directora Anna Hernández i el Manuel Marin d’EADA van estar aconsellant els participants en les seves presentacions per ajudar-los a reforçar aquelles àrees on podien millorar encara més.

 

Durant la jornada vam veure els diferents projectes dels participants de la 4a Edició del Start Up Training i vam fer seguiment a les xarxes socials de Facebook i Twitter. En destaquem alguns dels missatges més interessants que vam poder escoltar durant la sessió:

 

Desprès de fer totes les presentacions de projectes, la nostra Directora General, Anna Hernández va fer entrega dels diplomes de la 4a Edició del Start Up Training als seus participants.

Innobaix ja prepara més programes per fomentar la innovació dins del Baix Llobregat amb més activitats i més impuls per les empreses i empresaris de la zona. Si voleu més informació sobre els projectes d’innovació i creativitat que impulsem des d’Innobaix contacteu amb la nostra Directora de Programes, Natàlia Mir, al seu correu electrònic: nmir@innobaix.cat.