tonimayorgasdigalix

Les empreses que Innobaix impulsa són de variats sectors i això ens permet compartir gran varietat d’experiències, històries i coneixements. Avui tenim el plaer de conèixer la innovació, tecnologia i plans de creixement de l’empresa Digalix.

Innobaix: Coneixem una mica qui és Toni Mayorgas i què és Digalix. Què ens podeu explicar dels dos?

Digalix: El seu Director, el Toni Mayorgas té una trajectòria que s’inicia amb un Grau en Relacions Laborals, experiència de més de 10 anys en organització i administració d’empreses, per evolucionar ràpidament a funcions directives en l’àmbit de les TIC i la gestió de projectes d’innovació, fins posar “sobre la taula”, mai millor dit, una proposta líder. Fundador de Digalix el 2008.

Digalix Solutions és una empresa de base tecnològica, formada per un equip expert en interacció audiovisual de gran format. Creada al 2008, el seu producte estrella és la Taula Interactiva Multitàctil XTable, de creació i producció pròpia, feta a Barcelona. Amb la filosofia de mantenir el 100% del disseny i la producció a Catalunya, es manté l’evolució dels seus productes i la creació de nous, tal com Assistents Hologràfics, Solucions amb Videomapping i la Internet de les Cosses.

La meta de Digalix és ser referència en la creació de dispositius interactius de gran format, en la relació de la tecnologia amb l’usuari, fent que s’adapti a múltiples sectors. Immersa en un procés de creixement i un pla d’internacionalització, vol superar les tanques dels mercats nacionals.

bend

I.: Què significa innovar per a vosaltres?

D.: A Digalix tenim la vocació d’innovar en interacció de gran format, forma part del nostre ADN. Estem convençuts de que la única manera d’aportar valor afegit és fer Innovació constant, i més en un sector com el de la tecnologia. Ens agrada innovar en el disseny de dispositius i processos de producció, però també ens agrada fer innovació compartida amb els nostres clients, per desenvolupar solucions a mida que canviïn la seva manera de treballar. Gràcies a la participació en projectes consorciats amb partners estratègics hem pogut desenvolupar noves solucions interactives a sectors com el de l’Educació, eHealth, Horeca, etc…

Tenim experiència en programes subvencionables, convocats per organismes oficials que gestionen financiació per projectes d’innovació (ACCI0, CDTi, H2020…).

I.: Quina importància té la innovació dins del vostre sector?

D.: La Innovació al sector tecnològic és clau, donat la curta durada dels productes, només pots continuar aportant valor si sempre dediques un percentatge elevat a la recerca i innovació.

I.: Per què creus que us ha estat útil entrar en contacte amb Innobaix?

D.: Per nosaltres ha estat una experiència molt profitosa, ja que ens ha donat contacte amb d’altres empreses de l’àrea, el que ens ha permés avaluar possibles col.laboradors, socis de negoci i potencials clients.

De la mà d’Innobaix hem arribat a grans empreses, sessions d’innovació compartida i plans de recerca de finançament.

I.: Què destacaríeu de l’activitat d’Innobaix en relació amb el vostre projecte?

D.: L’ajut a fer xarxa de negoci, transmetre experiències i accedir a fórmules de creixement.

I.: Per què recomanaríeu a altres empreses en la vostra situació colaborar amb Innobaix?

D.: Destacaríem que és un molt bon acompanyament per projectes en creixement. Una manera d’obrir portes que ens ha potenciat capacitats.

I.: Quins reptes us plantegeu a la vostra empresa a partir d’ara? Com evoluciona el vostre projecte?

D.: Estem focalitzats actualment en els processos d’optimització de la producció amb empreses industrials de Catalunya. Desenvolupament de les xarxes comercials i pla d’internacionalització pel 2016. També és estratègic el creixement en capital, pelque estem oberts a entrades de Business Àngels, Socis de negoci per potenciar els punts estratègics.

Veiem en aquest vídeo les taules interactives de Digalix i el relat de la seva experiència amb Innobaix per part del seu Director i Fundador, Toni Mayorgas: