startuptraining2015grup

Durant els mesos d’octubre i novembre Innobaix ha dut a terme la 4a Edició del programa Start Up Training en col·laboració amb EADA. El programa Start Up Training és una capacitació orientada a empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement totalment subvencionat. Es tracta d’una oportunitat única i gratuïta al Baix Llobregat d’aprendre tot allò que és necessari per portar una innovació o un pla de creixement a l’èxit.

El passat 11 de novembre vam celebrar la presentació de projectes i l’entrega de diplomes d’aquesta edició. Amb aquest vídeo resumim com ha estat la 4a Edició del programa de capacitació Start Up Training. Un recorregut per la jornada de presentació de projectes i pels testimonis d’alguns dels participants d’enguany.

Innobaix ja prepara més programes per fomentar la innovació dins del Baix Llobregat amb més activitats i més impuls per les empreses i empresaris de la zona. Si voleu més informació sobre els projectes d’innovació i creativitat que impulsem des d’Innobaix contacteu amb la nostra Directora de Programes, Natàlia Mir, al seu correu electrònic: nmir@innobaix.cat.