innovacio-innobaix-2016

Aquest 2016 estarà ple de novetats i d’innovació de la mà d’Innobaix amb la continuació dels seus programes amb més èxits i l’impuls de nous que reforçaran el teixit empresarial del Baix Llobregat amb noves idees i més i millor creativitat.

Programes d’èxit contrastat:

Dins de la programació per a aquest any donem cabuda als programes i serveis que venim realitzant des de fa uns anys i que han ajudat ja a molts empresaris de la nostra comarca en els seus processos d’innovació i d’internacionalització com per exemple el Start Up Training, amb la col·laboració de l’Escola de Negocis Eada, una capacitació orientada a empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement totalment subvencionat, el Pla d’Emprenedoria Corporativa amb el que oferim gratis acompanyament especialitzat orientat a empresaris o directius d’empreses que vulguin accelerar l’activitat dels seus negocis amb els fonaments de la innovació i la internacionalització o el programa InnobaixEduca amb el que promovem la creativitat i la cultura innovadora entre els més petits.

També reprendrà amb nou impuls el projecte Innolab destinat a apropar el món educatiu i el productiu per tal de generar oportunitats d’innovació, ocupabilitat i sinèrgies. Al projecte Innolab empreses, administracions i centres de FP defineixen reptes estratègics de territori i empresa per innovar i generar valor afegit. Podeu veure en el següent vídeo com va estar el projecte en la passada edició.

Nous programes de foment de la innovació a la comarca

Aquest 2016 també portarà nous projectes des d’Innobaix amb programes creatius que aproparan la cultura emprenedora i innovadora al Baix Llobregat. Així, trobem el programa Créixer plegats (dins del PECT RISC3CAT) adreçat a impulsar de la mà de l’Escola de Negocis Eada certificacions de pimes que permetin augmentar la qualitat dels seus serveis, processos i productes, el Innex-BAIX que pretén facilitar el desenvolupament a les empreses del procés innovació, a partir del suport d’Innobaix i de la col·laboració entre les empreses participants, centres de recerca i experts en metodologies d’innovació o la iniciativa InnoBus, per apropar els joves emprenedors a l’ecosistema empresarial de la comarca amb els objectius d’ajudar els joves capacitats però actualment en situació d’atur al llançament dels seus projectes i beneficiar les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent (una gran oportunitat pels 50 millors universitaris de la comarca de donar impuls a les seves idees innovadores i connectar amb empreses que cerquen talent).

Si voleu més informació sobre els projectes d’innovació i creativitat que impulsem des d’Innobaix contacteu amb la nostra Directora de Programes, Natàlia Mir, al seu correu electrònic: nmir@innobaix.cat.