Foto innobaix

Innobaix posa en marxa un nou programa de capacitació, pensant en els empresaris i emprenedors que volen donar una nova empenta al seu projecte.

El programa s’ha dissenyat per ser una formació avançada pels alumnes que ja han passat per l’Start Up Training, o pel Programa d’Emprenedoria Corporativa, però està obert també a altres empreses. Fes créixer el teu negoci ajuda a plantejar objectius i reptes i a implementar plans de canvi enfocats al client. L’objectiu és que les empreses participants millorin el seu creixement, obrin nous mercats i trenquin les inèrcies per fer un salt qualitatiu.

L’estructura del curs combina formació teòrica conjunta i mentoratges particulars. El primer bloc incideix en la focalització del repte com l’eina que permet maximitzar l’esforç empresarial. Addicionalment es desenvoluparà el concepte de descobriment del client amb diferents eines, i es treballaran elements LEAN d’investigació de viabilitat empresarial. La part teòrica es completa amb la primera sessió de mentoratge. Durant el segon bloc s’abordarà l’anàlisi de la informació de mercat i les limitacions pròpies d’estudis lean. A partir de la informació obtinguda es podrà treballar la seva aplicació a models de negoci i introduirà el model de descobriment iteratiu o aprenentatge incremental. El mentoratge s’enfoca en el desenvolupament. Abans del mentoratge final hi ha dos blocs teòrics en els que es treballaran pautes i eines de transformació empresarial àgils i el seguiment de les accions planificades. En total, 4 sessions formatives de 3 hores cadascuna i 3 sessions de mentoratge d’una hora i mitja. El programa esta previst que comenci durant el mes d’abril.

Igual que a l’Start Up Training, aquest segon programa l’imparteix l’Escola de Negocis Eada.