Mindfulness_innobaix_seth_doyle

El Mindfulness és una pràctica que s’associa al benestar psicològic i que es fonamenta en la meditació budista. Fa més de 30 anys que està arrelada a EEUU i el Nord d’Europa, i ara es comença a estendre per les organitzacions del nostre país. Hem organitzat una sessió el 10 de maig per conèixer els beneficis que pot aportar a les empreses.

Mindfulness o atenció plena és un estat de la ment que consisteix, davant de situacions estressants, a poder estar atent al moment present amb acceptació i sense quedar-se atrapat en els judicis, la negativitat i reactivitat. És un estat que s’associa a un benestar psicològic. La tècnica que permet desenvolupar aquest estat també es diu mindfulness. Tothom té un cert nivell de mindfulness, però és entrenable i millorable.

La ciència aporta des de fa temps nombrosos estudis que demostren que la pràctica freqüent del mindfulness generen un major benestar, menys malalties psicològiques, major felicitat i major salut física.

Portar aquesta pràctica a les organitzacions genera importants beneficis en els treballadors i els equips de treball:

  • Des del punt de vista cognitiu aporta major nivell d’atenció i concentració (optimització del temps), major creativitat, claredat mental i objectivitat davant els reptes i presa de decisions i un menor nivell d’estrés.
  • Des del punt de vista emocional permet una millor regulació emocional i empatia, que repercuteix en una millor relació i capacitat de treball entre companys d’equip i en la relació professional-client.

Des d’Innobaix volem contribuir a la difusió d’aquesta disciplina. El 10 de maig farem una sessió de tast de Mindfulness, dirigida per Albert Soler, d’útil.

En aquesta sessió veurem, en un llenguatge planer, els beneficis que aporta aquesta pràctica tant als individus, equips i organitzacions, i practicarem diferents exercicis útils i senzills per aplicar després en el nostre dia a dia laboral i personal.

Sessió de Mindfulness

Quan: 10 de maig, de 9:30 a 13:30

OnInnobaix

Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades

Inscripcions: innobaix@innobaix.cat