Smart Bin_Biz Barcelona_web

Els finalistes de la darrera edició de l’Innolab han presentat els seus projectes en el marc del saló Biz Barcelona. Probablement han estat els emprenedors més joves que han visitat la fira, on també han pogut conèixer el món de l’emprenedoria de la ma d’alguns empresaris que ja estan al mercat.

És el cas dels dos joves que han creat The Camper Box, una iniciativa que permet viatjar amb un llit dins del cotxe i que ja està present a tot el món. Borja Solé i Alex Compte són estudiants d’Administració d’Empreses però ja son emprenedors d’èxit i van voler explicar la seva experiència als joves participants a l’Innolab. Els equips finalistes eren al Biz Barcelona per tornar a presentar els seus projectes: Smart Bin, Autocinema, Eusac, L’Helefound i El Jabato van tenir l’oportunitat de donar a conèixer les seves idees i van tornar a participar en una votació. En aquesta ocasió era el public assistent el que triava i va optar per l’Smart Bin.

Més informació sobre els projectes guanyadors.

La directora de projectes d’Innobaix, Natàlia Mir, va explicar tots els projectes i programes formatius als emprenedors que assistien a l’acte, on també es va explicar en què consisteix l’Innolab, una metodologia desenvolupada per l’empresa Induct que pròximament s’incorporarà al currículum de formació professional d’Andorra.