Premis Delta_15_noti_retallada

Les empreses guanyadores d’aquesta edició 2016/17 han estat Tinkerers Fab Lab de Castelldefels, DNA Family Book de Sant Boi de Llobregat, Datumize de Viladecans, Eticom de El Prat de Llobregat i Eventos con Alma de Gavà.

S’han lliurat a Castelldefels els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017. Els premis – organitzats conjuntament pels ajuntaments de Gavà, Viladecans, El Prat del Llobregat, Sant Boi i Castelldefels- tenen per objectiu fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de les noves activitats empresarials sorgides en cadascun dels municipis de la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat. Amb aquests guardons es dona suport i reconeixement a l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan al territori,  com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Un dels aspectes que més es té en compte a l’hora de triar les empreses guanyadores és que destaquin per la contribució a la innovació, a la qualitat de l’ocupació, als valors de la igualtat de gènere i al progrés econòmic de la comarca.

Aquest any hi ha hagut 15 empreses finalistes, 3 per cada municipi. Durant la gala de lliurament de premis van defensar la idoneïtat del seu projecte empresarial davant un jurat conformat per representants d’UGT, CC.OO, Pimec, Aeball, Generalitat de Catalunya (Xarxa Catalunya Emprèn), Diputació de Barcelona, UPC (Campus del Baix Llobregat) i Innobaix, amb una presentació de 3 minuts en un format d’elevator speach.

Les candidatures guanyadores de la 13a Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017 han estat:

  • Premi a la millor iniciativa empresarial del de municipi Castelldefels a Tinkerers Fab Lab, laboratori de fabricació digital.

  • Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Sant Boi de Llobregat a DNA Family Book

  • Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Viladecans a Datumize

  • Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de El Prat de Llobregat a Eticom

  • Premi a la millor iniciativa empresarial del municipi de Gavà a Eventos con Alma