SUP_OCT_16_1500x600

Innobaix i Eada convoquen una nova edició del programa de capacitació Start Up Training. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a emprenedors i pimes.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada. Aquesta tardor el programa arriba a la setena edició.

L’Start Up Training està dissenyat per donar resposta a emprenedors i petits empresaris que estiguin buscant la manera de renovar-se o de créixer. A través de diferents sessions formatives, en grup i individuals, els participants tenen l’oportunitat de descobrir noves maneres d’enfocar el dia a dia. És el que li va passar a Juanan Platas, de l’empresa PepperPotts. Acostumat a treballar per altres, començar amb el seu propi projecte no va ser fàcil. “Hi havia coses que no m’havia plantejat, com per exemple a quin tipus de client m’havia de dirigir. Jo pensava en clau general, vendre els meus serveis a tothom que els vulgués comprar, però al curs vaig adonar-me que m’havia de focalitzar més en el B2B. Aquest canvi d’enfoc va ser crucial i ara començo a recollir fruits. Aprens metodologies i a fer les coses d’una altra manera“.

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.

En total són 24 hores lectives, repartides en 8 sessions, més les tutories, de 2 hores. A més, al final del programa es fa una sessió de presentació del projecte, que es prepara de manera específica.

Dates:

16, 18, 23, 24 i 30 d’octubre 2017.

8, 9, 13, 15, 20 i 21 de novembre 2017.

En horaris de matí.

Professorat:

Ferran Núñez. Professor associat d’EADA en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting (Direcció de Projectes i MBA, amb l’assignatura Creació d’Empresa) com a Director del Programa StartUp, així com en programes a mida per empreses (In Company). Compagina la docència a EADA amb emprendre i amb la Consultoria en Estratègia de Negoci.

Verònica Platas. Docent a EADA, IL3-Universitat de Barcelona, ICIL i UOC. És Fundadora & CEO a The Human Business i Sòcia-Consultora a Maurilia Knowledge, on treballa en l’elaboració de processos de millora de les persones i les organitzacions. Combina aquesta tasca amb el suport a processos d’emprenedoria i reorientació de models de negoci i efectivitat empresarial.

Víctor Moliner. Completa la seva dedicació com a professor d’EADA gestionant projectes de consultoria d’empreses en l’àrea de vendes i màrqueting. Actualment és Director General de l’empresa CoreTarget Consulting. Les seves àrees d’especialització són Estratègia, Màrqueting Estratègic i Intern, Política de Distribució, Política de Preus i Planificació Comercial, així com Innovació, Lideratge d’Equip Comercial i Coaching en Vendes.

Manuel Marín. Professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’ EADA. També és consultor de gestió i assessor sènior d’ACE International consultants, consultora especialitzada en projectes internacionals d’ajuda al desenvolupament, on va ser prèviament Director de Divisió d’Execució de Projectes.

Més informació:

Les persones interessades a participar-hi han d’omplenar la sol·licitud i enviar-la a ccapitan@innobaix.cat. Data límit d’inscripció: 6 d’octubre 2017 o fins que s’esgotin les places.

Sol·licitud de participació Start Up Training 7a edició