LogoBIS17_llarg5

Baix Innova Social és un concurs de prototips d’innovació social, una iniciativa que va néixer l’any 2015 de la ma de la Xarxa d’Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat (XISC) i que compta amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmica Local de la Diputació de Barcelona.  Les inscripcions estan obertes fins el 20 d’octubre.

El BIS és un programa en el que es treballen idees i es materialitzen propostes amb una visió lean i resultats tangibles. La convocatòria està oberta a persones majors d’edat amb projectes d’impacte social o emprenedors i innovadors socials. El programa es durà a terme entre el 2 de novembre i el 14 de desembre en diferents fases. Es comença per la idea o repte i després es defineix el millor MVP del servei o producte. En una tercera fase es fa el prototipatge i testeig, per acabar amb la valoració, modelització i iteració. Es posarà en marxa una campanya de crowdfunding i tots els participants podran participar en la IV Setmana de la Coinnovació del Baix Llobregat, un espai de coworking, accés a mentoratge i vídeo de difusió del projecte. L’acte de clausura del programa es farà el mes de gener.

Més informació a:

www.santfeliu.cat/xisc

www.xisc.cat