Innobaix i l'Ajuntament de l'Hospitalet signen un conveniInnobaix i l’Ajuntament de L’Hospitalet signen un conveni de col·laboració per donar suport a projectes innovadors de les empreses locals. La ciutat catalana s’incorporarà a la xarxa de Punts d’Innovació Innobaix, que se situarà a Gornal Activa.

El president d’Innobaix, Luis Bahamonde i la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Hospitalet, Rocio Ramírez, han signat un conveni de col·laboració per recolzar els projectes innovadors de les empreses del municipi per al seu desenvolupament.

D’aquesta manera, L’Hospitalet s’incorpora a l’anomenada Xarxa de Punts d’Informació Innobaix i es compromet a participar anualment en el projecte Innolab.

L’Ajuntament de L’Hospitalet és soci fundador de l’Associació Innobaix i aquest conveni de col·laboració consolida encara més la cooperació i l’impuls d’activitats vinculades amb la innovació empresarial. Aquest acord permetrà a més, oferir al municipi, dins de la seva cartera de serveis de promoció econòmica, els serveis d’acompanyament de projectes innovadors d’Innobaix a les empreses del municipi a través del Punt d’Informació Innobaix, que s’ubicarà a Gornal Activa.

Aquest conveni de col·laboració tindrà una durada de quatre anys amb possiblitat d’ampliar-se a quatre anys més.