SUTS-18-1280x720El 2 de maig es posa en marxa un nou programa de capacitació d’Innobaix. A l’Start Up Training, l’Start Up Advanced i l’Start Up Comunicació Empresarial, ara s’hi suma l’Start Up Training Social. Igual que els anteriors, es tracta de formar emprenedors, empresàries o directius, però en aquest cas s’orienta a empreses amb un perfil marcadament social, com cooperatives, empreses de treball associat, organitzacions no lucratives o entitats solidàries.

Start Up Training Social (SUTS) és un programa formatiu totalment subvencionat, que aporta eines teòriques i pràctiques per fer que les idees puguin arribar a convertir-se en projectes d’èxit. Són 6 sessions formatives, amb un total de 18 hores, a les que s’hi sumen almenys dues tutories individualitzades, a més d’una jornada de presentació i validació del projecte. És un programa que es fa en col·laboració de l’Escola de Negocis Eada.

Programa
  • 2 de maig. Idea i oportunitat. Sessió dedicada a analitzar la idea i avaluar la seva viabilitat.
  •  7 de maig. Màrqueting analític. Testeig de la idea amb el mercat. Es tractarà l’anàlisi interna i externa, aportant eines bàsiques per orientar l’empresa social al client i al mercat.
  • 9 de maig. Màrqueting estratègic i model de negoci. Sessió dedicada a la fase de concreció del model de negoci de l’empresa social i dels elements estratègics que la conformen.
  • 16 de maig. Lideratge col·laboratiu. Aquesta sessió té com a objectiu capacitar el participant en el disseny del seu propi lideratge.
  • 23 de maig. Presentació a inversors. Es contemplaran dues eines bàsiques de relació del projecte amb el seu entorn: resum executiu i “elevator pitch” i els elements bàsics per tal de que resultin atractius per als inversors.
  • 28 de maig. Vies de creixement de l’empresa social. Es contemplen entre d’altres la internacionalització, la innovació i les inversions de de la cooperativa com a via de creixement.
  • 6 de juny. Presentació de projectes
Equip docent

Ferran Núñez és el responsable dels mòduls relacionats amb la idea i el màrqueting del negoci, a més de director del programa. Col·labora a EADA com a Professor Associat en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting i a més és emprenedor i consultor estratègic de negocis.

Verónica Platas s’encarrega del mòdul de lideratge col·laboratiu. Té una experiència docent de més de 15 anys formant directius a centres com Eada,  IL3-Universitat de Barcelona, ICIL i UOC. És experta en desenvolupament competencial, gestió d’empreses i desenvolupament de persones.

La presentació a inversors anirà a càrrec de Manuel Marín, professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’Eada. A més és consultor de gestió i assessor sènior d’Ace International Consultants, especialitzada en projectes internacionals d’ajuda al desenvolupament.

Finalment, Andrea Balletbò impartirà la formació específica sobre el creixement de l’empresa social. Llicenciada en Humanitats és Facilitadora de Dinàmiques Participatives per a la Transformació Social.

Inscripcions

Les persones interessades en  participar a Start Up Training Social han d’omplenar el següent formulari o enviar un correu electrònic a ccapitan@innobaix.cat, amb les seves dades de contacte (nom i cognoms, correu electrònic, i telèfon) i una petita explicació del seu projecte o presentació de la seva empresa o entitat.

[contact-form to=’ccapitan@innobaix.cat’ subject=’Inscripció SUTS 2018′][contact-field label=’Nom’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Correu electrònic’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telèfon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Breu explicació del projecte o empresa’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Impulsa:

Ateneu_impulsa

Promou:

Generalitat_promou

Finançat per:

Ministerio_finançat