1er_Premi_Innobus18_1280x720El programa Innobus 2018 ha arribat al final del trajecte. Els dos projectes guanyadors responen, curiosament, al mateix repte, plantejat per Aigües de Barcelona: Aigua, ciutat i persones.

L’equip guanyador, format per Sonia López, Daniel Abellan, Marc Cabezas i Irene Fernández ha presentat l’app-joc Dropo. A través d’un sistema de beacons el joc permet recol·lectar personatges mentre es van responent preguntes relacionades amb aigua, medi ambient i gestió de residus. El premi, que compta amb la col·laboració de BMW Premium i Talent Factory,  és un viatge a Brussel·les amb visita al Parlament Europeu. A més, durant la jornada final, s’ha sabut que la resta d’innobusers, si ho volen, podran acompanyar-los a la capital europea a primers de juny.

El segon premi ha estat per un llibre infantil per a escoles, que han presentat Irene Fernández, Jordi Furnells, Núria Guerri i Irene Puente, que podran optar a una col·laboració empresarial durant 3 mesos.

L’Innobus 2019 potser comptarà amb una app informativa, gràcies a la iniciativa d’un grup de participants

A més dels reptes plantejats per les empreses, un grup d’innobusers n’ha preparat un altre, que han presentat fora de concurs: una aplicació informativa de cara a l’organització de l’Innobus 2019. L’Àrea Metropolitana de Barcelona ja els ha demanat un pressupost per valorar si es pot fer. La pròxima edició, doncs, ha començat a rodar.