29 de novembre 2018. 10.30h-12.30h
Citilab Cornellà
A càrrec de Carles Vericat, director de Desenvolupament de Negoci de Grupo AIA

Carles Vericat és llicenciat en Informàtica per la UAB i postgrau en Direcció d’Empreses per la UPF. Integrat a Grupo AIA des de l’any 1992, ha estat vinculat amb les diferents àrees de negoci, tant des del vessant tècnic, en els seus inicis, com en la vessant de gestió i de desenvolupament de negoci en els darrers anys. Des 2014 és Director de Desenvolupament de Negoci, focalitzant-se en el creixement de l’empresa en base a l’aplicació d’analítica Big Data i el desenvolupament de nous models de negoci i de relació amb els clients.

Programa:
  • L’economia de les dades
  • El ressorgiment de la  Intel.ligència Artificial i el ‘Data Analytics’
  • El paper dels Data Scientists
  • Tots haurem de ser Data Scientists en un futur proper
  • Debat

Places limitades. Inscripcions obertes fins a exhaurir les places disponibles. Cliqueu aquí per a més informació.