12 de desembre 2018. 10.00h-12.00h
Citilab Cornellà
A càrrec de Manuel Rodríguez, consultor tecnològic en el sector financer

 

Blockchain s’ha definit com la tecnologia més disruptiva des de l’arribada d’internet. Permet executar transaccions de forma segura, descentralitzada i sense que calguin intermediaris. Així les operacions són més eficients, es redueixen els costos i els terminis d’execució i s’incrementa la transparència i la seguretat. Les aplicacions de Blockchain per a identitat ditigal, contractes intel·ligents i tokenització d’actius permeten crear nous models de relació, de negoci i de serveis que estan contribuïnt a una gran transformació de l’economia digital.

Amb aquesta conferència podrem conèixer què és Blockchain i identificar algunes de les aplicacions d’aquesta tecnologia en la vida real.

 

Manuel Rodríguez es llicenciat en Informàtica i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la consultoria tecnològica per al sector financer, en companyies com Fujitsu Services, Atos, i actualment Atmira. La seva tasca sempre ha estat molt relacionada amb el desenvolupament de noves pràctiques tecnològiques en àmbits com els mitjans de pagament digital, l’estandarització del reporting financer, els models d’Open Banking o la descentralització de les transaccions financeres, sempre amb un focus molt clar en la generació de nous models de negoci i de serveis digitals. Actualment és responsable corporatiu de Tecnologia, Transformació i Innovació a Atmira.

Places limitades. Inscripcions obertes fins a exhaurir les places disponibles. Cliqueu aquí per a més informació.