L’Acceleradora Empresarial d’Innobaix és un dels nostres programes destacats. Amb una durada de 9 mesos – o 45 h. -, oferim un seguiment personalitzat gràcies a especialistes en processos de gestió, disseny i implementació dels diferents models de creixement. Si estàs en un moment de canvi, no dubtis a inscriure-t’hi. 

El programa d’Acceleració d’Innobaix es fonamenta en una metodologia pròpia que es desenvolupa en funció de les necessitats de cada projecte. Segons el cas, s’apliquen unes pautes o unes altres. La primera fase és la definició del model de negoci. Algunes empreses participants no la necessiten perquè coneixen perfectament el seu mercat, el seu producte i com l’han de vendre. Però no sempre és així i aquesta és una de les fases més crítiques del desenvolupament del programa. 

Un cop definit el model el que cal és crear una xarxa de contactes adaptada a la naturalesa de cada projecte. En uns casos caldrà buscar agents comercials, en altres partners tecnològics o financers. Cada situació és diferent però és molt important identificar quin és l’ecosistema ideal de relacions que necessita un projecte innovador. 

Finalment ens centrem en la cerca de finançament, que també és variable. Podem donar més pes a la banca tradicional però pot haver-hi projectes que necessitin business angels, inversió o empreses de capital risc. 

L’objectiu del programa és crear i enfortir les empreses del territori, especialment a través de la innovació empresarial. 

Criteris de selecció

De cara al nou curs, estem seleccionant nous projectes per entrar a formar part d’aquest programa. Cada cas s’estudia de manera específica, però és important que compleixin algun d’aquests criteris generals:

  • Empreses amb seu al Baix Llobregat i L’Hospitalet
  • Que tinguin capacitat de creació de llocs de treball. 
  • Que comptin amb un producte o servei innovador
  • Que siguin sostenibles
  • Que hi hagi capacitat d’internacionalització
  • Es prioritzen les empreses industrials, tot i que també es tenen en compte les empreses de serveis
  • També es valora la capacitat de comunicació de la persona que lidera la companyia

El programa d’Acceleració Empresarial és gratuït per a les empreses participants, gràcies a la col·laboració dels ajuntaments del Baix Llobregat i L’Hospitalet, les empreses sòcies d’Innobaix i el suport d’entitats públiques com l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. 

En vols més informació?