La Junta Directiva d’Innobaix s’ha reunit abans de les vacances d’estiu en una reunió extraordinària per aprovar diferents canvis organitzatius, a proposta del president de l’entitat, Lluis Bahamonde.

La Direcció General d’Innobaix estava vacant des de la renúncia d’Anna Hernàndez, que al 2016 es va incorporar a l’equip d’innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Durant aquest període de tres anys, Natàlia Mir va assumir les tasques que corresponen a la Direcció General de manera “satisfactòriament positiva“, segons paraules del mateix president. És per això que es va proposar nomenar-la per aquest càrrec. La Junta Directiva ho va aprovar en la reunió del passat 12 de juliol. La nova directora general, que fins ara ocupava el càrrec de directora de programes, és llicenciada en Pedagogia Terapèutica, màster en Coaching i Lideratge personal i màster en Intel·ligència emocional i Benestar.

Aquest nomenament afecta, de retruc, la resta de l’organització. La Direcció de Programes es reconverteix en Direcció de Projectes i a partir d’ara aquesta responsabilitat recau en Cristina Capitán, que ho compaginará amb les tasques d’administració que venia realitzant fins ara.