Totes les empreses viuen cicles de negoci que es repeteixen en el decurs de la seva vida. L’estabilitat que es dona entre aquests cicles pot generar una inèrcia que impedeix innovar o buscar objectius ambiciosos. El programa Start Up Advanced obre una nova edició per ajudar a empreses ja consolidades a plantejar objectius-repte i a implementar plans de canvi enfocats al client. L’objectiu és millorar significativament les vendes.

Innobaix torna a convocar una nova edició del programa Start Up Advanced, dirigit a empresaris i emprenedores, amb un projecte en funcionament i que necessitin donar una empenta al seu negoci, multiplicar les seves vendes i aconseguir millorar el seu contacte amb els clients. El programa és totalment subvencionat i l’imparteix l’escola de negocis Eada. Es desenvolupa en 4 sessions formatives de 3 hores i 3 sessions de mentoratge individualitzat per a cada empresa participant.

Programa

En un primer bloc es treballarà la focalització del repte com l’eina que permet maximitzar l’esforç empresarial. Addicionalment es desenvoluparà el concepte de “descobriment del client” amb diferents eines, i es treballaran elements LEAN d’investigació de viabilitat empresarial. Hi haurà una sessió presencial el 26 de setembre i un mentoratge inicial el 3 d’octubre.

El segon bloc permetrà abordar l’anàlisi de la informació de mercat i les limitacions pròpies d’estudis lean. A partir de la informació obtinguda es podrà treballar la seva aplicació a models de negoci i s’introduirà el model de descobriment iteratiu o aprenentatge incremental. La sessió formativa serà el 10 d’octubre i el mentoratge el dia 17.

El tercer bloc, només amb una sessió formativa el 24 d’octubre, aportaràn pautes i eines de gestió del projecte de conèixer i enfocar el teu negoci al client.

El 31 d’octubre s’abordarà el seguiment de les accions planificades i la generació de quadres de comandament integral enfocats a controlar el progrés del canvi iniciat.

El programa acabarà ja entrat el mes de novembre amb un mentoratge final el dia 11 i una sessió de presentació pública dels projectes el dia 14.

Docents

Com en altres ocasions, el programa està dirigit per Ferran Núñez, professor associat d’Eada i consultor estratègic de negocis. L’acompanyen Verònica Platas, experta en en l’elaboració de processos de millora de les persones i les organitzacions i Víctor Moliner, consultor especialitzat en estratègia i màrqueting estratègic i intern. Tots dos, a més, compaginen la seva feina amb la docència a Eada i altres escoles universitàries.

Inscripcions

Les persones interesades a inscriure’s a aquesta edició, han d’omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo a innobaix@innobaix.cat

[fusion_button link=”https://www.innobaix.cat/wp-content/uploads/2019/09/Sol.licitud-participació-Start-Up-Advanced-2019.pdf” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Formulari d’inscripció[/fusion_button]

 

[fusion_button link=”https://www.innobaix.cat/wp-content/uploads/2019/09/Programa-Start-Up-Advanced-2019.pdf” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”small” stretch=”default” shape=”” icon=”fa-info fas” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Més informació[/fusion_button]