El confinament ha portat a moltes empreses a viure situacions excepcionals i a replantejar-se el seu futur. On són els clients? Com recuperar-los? Quines estratègies són les més adequades per afrontar aquesta nova etapa, plena d’incertesa? Des d’Innobaix volem ajudar a respondre algunes d’aquestes preguntes i per això hem posat en marxa un servei d’assessorament exprés.

L’Acceleradora Empresarial és un dels programes més exitosos d’Innobaix. Permet a les empreses participants conèixer millor la seva realitat i les ajuda a trobar les solucions que les faran anar endavant. Són acompanyaments llargs, de 45 hores de durada, amb experts de diferents camps, segons la naturalesa de cada negoci. Però ara es presenta un canvi de paradigma i segurament seran més les empreses que necessitin aquest acompanyament. Així que hem creat un assessorament exprés, més curt però més intensiu. Un acompanyament que s’adapta, com sempre, a les particularitats de cada empresa, el vestit a mida que contribueix a trobar la millor solució per a cada cas.

Quines empreses se’n poden beneficiar?

El programa es divideix en tres modalitats i està obert a tota mena d’empreses, siguin o no sòcies d’Innobaix.

Acceleradora: acompanyament per a empreses a través de la innovació empresarial, la creació d’ecosistemes de networking i l’acompanyament en la cerca de recursos econòmics.

Acceleradora social: programa específic per a empreses de naturalesa social amb un projecte de creixement d’impacte en la societat o que estiguin patint per la seva sostenibilitat a llarg termini.

Dones Emprenedores: acompanyament per a dones emprenedores per part d’experts en consolidació empresarial. A partir d’un diagnòstic, es treballen accions per millorar i consolidar el negoci.

Com funciona?

Les empreses interessades a rebre aquest acompanyament han d’enviar un correu electrònic a innobaix@innobaix.cat explicant la naturalesa del negoci i les seves necessitats actuals i futures. I a partir d’aquí, ens posem a treballar.

Comencem?