El confinament ha canviat la manera de treballar de moltes empreses i no sempre és fàcil adaptar-se a aquesta nova realitat. Dins el programa B2B d’Innobaix vam organitzar un webinar en que les empreses Daysk, Aigües de Barcelona, CaixaBank i Figroup ens van explicar com ha estat la seva experiència amb el teletreball durant el confinament: què n’han après? quins són els principals reptes en aquesta modalitat de treball?

Julien Palier, de l’empresa Daysk ens va donar una pinzellada inicial sobre què és el treball flexible i com cal adaptar-s’hi. Desde l’organització de les persones, els horaris a la distribució física de les oficines del futur. Després de la pandèmia moltes empreses s’estan plantejant deixar aquesta formula de manera permanent, però s’ha de fer de forma que no repercuteixi en la qualitat del treball ni en les relacions entre les persones.

Iván Romero, director de Proyecto Empresas BPI CaixaBank ha treballat tot el confinament des de Lisboa i durant la presentació va explicar com ho ha pogut fer. També vem tenir la participació d’Iván Romero, director de sistemes d’Aigües de Barcelona, una empresa que ja tenia un pla de teletreball per a finals de l’any que ve però que, amb la pandèmia, ha hagut d’accelerar. Finalment, Carmen Pallàs, directora de Transformación y Personas de Fi Group va explicar com ho havien plantejat a aquesta companyia durant el confinament, i va posar èmfasi en el plantejament estratègic que cal afrontar amb aquesta nova forma de treballar.

Si vols veure el webinar, aquí tens la gravació.