Els moments de crisi serveixen per unir-nos més i encarar el futur acompanyats. Innobaix va néixer en una crisi i es renova en una altra. Hem volgut estrenar aquest 2021 amb una nova imatge corporativa, centrada en el nostre punt fort: la XarXa que creem entre empreses grans i petites, la conneXió entre projectes que comencen i aquells que ja compten amb una llarga trajectòria. I en el centre d’aquest neXe estem nosaltres: InnobaiX.

Com sempre, la innovació és el que ens ajudarà a tirar endavant com a territori i la implicació de tots els sectors i els diferents agents econòmics segueix sent la clau. Però calia trobar un missatge que arribés igual a tots els projectes empresarials, a les institucions, a les administracions públiques que formen aquest gran ecosistema que sempre ha caracteritzat la nostra organització. Treballem en xarxa, perquè cal que totes les organitzacions ens donem suport mutu: les empreses grans donant consell a les petites, els projectes més reduïts oferint una agilitat que no tenen les grans corporacions i les administracions públiques ajudant a que el creixement sigui factible. La implicació de tots els agents del territori ha de ser la clau i en el centre d’aquesta gran xarxa ens situem nosaltres: InnobaiX.

X de XarXa

Innobaix acaba amb la lletra X i és aquí on es comença a teixir la xarxa. Perque el nostre nom mateix ja ens connecta de manera natural amb altres projectes. Un caràcter que no solament trobem al nou logotip, sino que també farà de fil conductor en la resta de peces de comunicació, ja siguin fotografies, vídeos o gràfics.

Per sobre de tot, la nostra és una xarxa dinàmica, que canvia cada dia, una xarxa oberta i sense límits. Per això el nostre nou logo no és únic, s’adapta a l’ecosistema, muta, innova. Es dinàmic i disruptor, però sempre mantenint la identitat.

Us presentem la nostra nova imatge gràfica. Esperem que us representi també a vosaltres.