Advanced Factories ja ha obert el periode d’acreditacions per l’esdeveniment d’aquest 2021, que es celebrarà del 8 al 10 de juny al CCIB de Barcelona. Es tracta d’un esdeveniment d’innovació per a líders i pimes industrials que busquen solucions en automatització industrial, robòtica, 3D Printing, analítica de dades, intel·ligència i visió artificial, ciberseguretat o sistemes integrats de producció. Innobaix n’és entitat col·laboradora i disposem d’invitacions per a les empreses de la nostra XarXa.

Durant tres dies, Advanced Factories reunirà de manera 100% presencial professionals del sector industrial per conèixer les últimes solucions en sistemes d’automatització industrial, robòtica, software industrial, intel·ligència artificial, Digital Twin, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IoT, ciberseguretat, 3D Printing, Industrial Cloud Computing, i Machine Learning. L’edició 2021 comptarà amb la participació de 280 empreses, seguint totes les mesures i protocols de seguretat i higiene establerts per les autoritats sanitàries per garantir un entorn de negocis segur per a tots els assistents.

En el marc d’Advanced Factories també tindrà lloc l’Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu d’innovació industrial, que donarà a conèixer els casos d’èxit d’empreses industrials que han abraçat les noves tecnologies 4.0 per millorar la seva productivitat. “El gran repte de les fàbriques ara és integrar els sistemes de producció, des de la vessant operativa i des de la vessant tecnològica. Amb la implementació de tecnologies com la Intel·ligència Artificial, les plantes industrials podran fer més eficients la part operativa”, destaca Òscar Íñigo, director de l’Industry 4.0 Congress. “La irrupció de la pandèmia i els seus efectes en la paralització de múltiples serveis, com per exemple els logístics, ha posat de manifest la conveniència de relocalitzar la nostra producció. Ara és el moment d’apostar per una indústria propera, però també competitiva. I per això l’automatització industrial és un deure inajornable per a qualsevol empresa industrial que vulgui convertir les seves fàbriques tradicionals en centres de producció altament eficients i proactius”, afegeix Albert Planas, director d’Advanced Factories.

Invitacions per a membres de la XarXa InnobaiX

Si tens interès en assistir a aquest esdeveniment, disposem d’invitacions de diferents tipus: