Montse Trigueros ha treballat al sector logístic i al financer i és experta en anàlisi de compte de resultats, anàlisi de vendes i de costos.  Creu que la base de tota empresa són les persones que la formen i per això forma part de Lortu, una empresa amb seu a Navarra i que ella representa a Catalunya.

Què és Lortu? Quina és la vostra història?

Lortu es crea per ajudar a la resta d’empreses a desenvolupar-se, adaptar-se al canvi i assolir resultats financers, però sempre comptant amb les persones. Treballem en tres àrees diferenciades: el coaching empresarial, el coaching executiu i el coaching personal.

I en què es diferencien?

El coaching per a empreses és un procés en el qual un professional entrenat, capacitat i amb àmplia experiència (coach) t’acompanya perquè puguis assolir els objectius i metes que t’has proposat en la teva empresa. Aquest procés inclou elements com el disseny de l’organigrama, les línies estratègiques o la definició de mercat i clients objectius. El coaching executiu, en canvi, es fa per aconseguir que els grups de treball estiguin alineats amb els objectius de l’empresa. Finalment, el coaching personal és un procés de transformació, desenvolupament i alt compliment per al creixement personal i la superació de desafiaments.

Quins beneficis us aporta formar part de la xarxa Innobaix?

Ens agrada la possibilitat de poder tenir una formació contínua, que és imprescindible actualment. També estar assabentats de tots els canvis legislatius actuals pel tema COVID, i a més a més fer networking amb la resta d’empreses associades.

Quins serveis o programes creieu que aprofitareu més?

La part de formació i el networking, sobretot.

Què necessiten les empreses en un moment com aquest?

Les empreses actualment necessiten innovació i adaptació als canvis de forma ràpida, així com motivació i compromís per part dels seus treballadors. S’han d’aconseguir les dues coses, créixer financerament amb millors resultats gràcies a la innovació i l’adaptació a l’entorn, i també fer créixer a les persones dins les organitzacions, si no les pimes potser no tindran durada en el temps.

Perquè és important formar part d’Innobaix? Creieu que pot ajudar a sortir endavant amb més facilitat?

És molt important formar part d’una associació tan puntera, i amb moltes idees per poder tirar endavant en un moment tan complex com l’actual. Com empreses hem de saber compartir i créixer tots junts és molt millor que fer-ho sols, així ens assegurem el futur de tot l’entorn empresarial. Fer xarxa econòmica és fonamental.