L’Innobus 2021 ja escalfa motors. Després que l’edició de l’any passat s’hagués de suspendre, enguany tornem a la carretera amb una versió renovada del Bus de la Innovació. Les restriccions derivades del moment sanitari que estem vivint han suposat, en realitat, una bona excusa per oferir una experiència més personalitzada als participants, que podran conèixer més a fons les empreses que visitaran. Una d’elles és Lipotrue.

Lipotrue és una empresa dedicada a la fabricació i distribució d’ingredients actius pel mercat de la cosmètica, que aposta decididament pel talent jove. Parlem amb el CEO de la companyia, Juan Carlos Escudero.

Què és Lipotrue? Quina és la vostra història?

LipoTrue va néixer fa 5 anys aproximadament, amb la il·lusió de ser un nou projecte dins del mercat de la cosmètica, involucrat en la investigació, desenvolupament i posada al mercat d’ingredients actius innovadors. LipoTrue està format per un equip jove de professionals llicenciats i de formació professional i val a dir que moltes d’aquestes persones s’han incorporat al projecte a partir de convenis de pràctiques amb escoles o administracions. A més, participem activament en el mentoratge del projecte Talent a les Aules de l’Ajuntament de Gavà.

Perquè heu decidit participar a aquesta edició de l’Innobus? 

Com ja fem a Gavà, volem ajudar a despertar la creativitat i les capacitats d’emprenedoria en els joves. L’empresa està molt involucrada en la formació del talent jove perquè creiem que apostar pel talent jove és apostar pel futur.

Què opineu del projecte?

L’Innobus apropa empreses i joves acabats de graduar, o a punt de fer-ho, i creiem que aquesta és una simbiosi molt potent. Els participants tenen la oportunitat de plantejar un projecte a partir d’una necessitat que marca l’empresa. I poden treballar-lo des de l’inici fins el final, trobant solucions que poden ser molt útils per a nosaltres. A més, no solament aporten la seva creativitat sinó que interactuen amb el món empresarial i amb altres companys de disciplines diferents. Aquesta riquesa ens beneficia a tots. Estem desitjant rebre’ls!