Innobaix ha celebrat la seva Junta Directiva i l’Assemblea Anual. En tots dos casos es tractava d’explicar les accions que van tenir lloc durant l’any 2020 i les que s’han previst per aquest 2021.

Com a entitat público-privada, Innobaix ha de ser transparent davant els seus òrgans de govern. I amb aquesta finalitat, s’han celebrat la Junta Directiva i l’Assemblea de socis.

La Junta Directiva està formada per representants d’ajuntaments, entitats públiques i empreses sòcies d’Innobaix. La reunió, que es va fer en format virtual, va servir per donar compte de les activitats que es van celebrar durant l’any passat i que es van haver d’adaptar a l’emergència derivada de la pandèmia. Algunes activitats no es van poder fer, però es van substituïr per altres, dirigides a ajudar les empreses. Precisament aquest és el fil conductor de les accions d’aquest 2021, tot un programa que, sota el títol X Reactivar l’economia, planteja fins a 8 propostes diferents, que inclouen acompanyament, formació i trobades empresarials. Les podeu consultar a aquest enllaç. La Junta Directiva també va conèixer els fonaments de la nova imatge gràfica de l’entitat, lligada al lema X Fer créixer la Xarxa d’Innobaix.

Aquesta va ser la primera Junta Directiva de Juan Carlos Fernández, que el passat mes de març va ser escollir nou secretari comarcal d’UGT i que, en virtut d’aquest càrrec, passa a ser també secretari de la Junta d’Innobaix. Lourdes Borrell, consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal, va agrair la feina feta per l’equip d’Innobaix durant la pandèmia. Per la seva banda, Carlos Ruiz, alcalde de Viladecans i vicepresident d’Innobaix, ha posat en valor la feina que s’està fent des de la nostra entitat “per una comarca emprenedora i amb capacitat de resiliència econòmica“.