Innobaix està participant en el procés participatiu del nou Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, que s’està creant amb la mirada posada en l’any 2030. Un projecte que implica el compromís no solament de les administracions, sino també del món acadèmic i de recerca, entitats i empreses privades, ciutadania i les seves plataformes i mitjans de comunicació.

La web “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030” és el canal que recull informació i documentació explicativa del procés, però també és l’espai de participació i interacció virtual.

La nostra directora general, Natàlia Mir, hi ha aportat la seva visió amb un paper titulat: “Innovació social i tecnològica per assolir una metròpoli intel·ligent el 2030. R+D+I: humanisme digital i cultura”.

Pots llegir-lo aquí: https://barcelonadema-participa.cat/pages/paper-innovacio