La coach Montse Trigueros, sòcia de Lortu i d’Innobaix, ha impartit un taller d’activació personal, amb l’objectiu de millorar determinades actituds de les persones participants. Treballant estrès i pors i donant eines per a substituïr-los per salut i benestar, lideratge i alts nivells d’energia.

Segons Montse Trigueros, per aconseguir una ment de qualitat cal avaluar la situació, prendre’n consciència, remoure mals hàbits i crear-ne de nous. Però l’objectiu no és crear petits hàbits si no prendre decisions pensant a llarg termini, per arribar  allà on es vol arribar. Durant el taller, es van donar eines a les persones participants per conèixer-se millor i definir amb quin tipus de comportament se sentien més identificats: dominant, influent, estable o analític.

Una de les passes importants en aquesta manera diferent d’afrontar la situació és eliminar qualsevol creença limitadora, aquelles que ens posem nosaltres mateixos i que serveixen com a excusa per a la inacció. I per a superar-les, val la pena analitzar-les i mirar de superar-les.

Finalment, la Montse Trigueros va explicar que el cicle emocional de cada persona està molt vinculat a la confiança, l’energia i la passió que posem a cada pas i que estan, directament, vinculades amb el cos, la ment i l’ànima.