Un any més, Innobaix ha estat present al Biz Barcelona, gràcies a la col·laboració de l’AMB. La nostra directora general, Natàlia Mir, va tenir ocasió de presentar la nostra tasca en el marc de les accions de promoció de l’emprenedoria que duu a terme l’entitat metropolitana.

El Saló Biz Barcelona és, des de fa anys, un espai on prendre el pols als projectes d’emprenedoria i l’activitat empresarial. Si el saló ha estat sempre molt rellevant per al teixit econòmic, encara ho és més des que va començar la crisi de la COVID. Enguany s’ha celebrat durant el mes de novembre, juntament amb el Saló de l’Ocupació. Totes dues fires han aplegat prop de 10.000 visitants, per crear i fer créixer negocis innovadors i amb impacte positiu en la societat.

L’stand de l’Agencia per al Desenvolupament Econòmic de l’AMB és, tradicionalment, un dels pols d’atracció de la fira. S’hi presenten els programes de l’entitat, així com empreses i institucions que destaquen per la seva innovació o el suport que donen a empreses i projectes d’emprenedoria. És en aquest entorn que es va fer una sessió específica sobre Polítiques d’Igualtat, en la que va participar la nostra directora general, que va explicar com apliquem aquestes polítiques a Innobaix, a través dels ajuntaments i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Natàlia Mir també va donar a conèixer les nostres activitats, especialment aquelles que es dirigeixen a les dones emprenedores. Aquest és un sector més necessitat de suport que mai i per això aquest 2021 hi hem dedicat uns esforços especials. No solament amb els programes formatius i d’acompanyament, sinó també amb la primera edició del programa InnoDona.

Bizbarcelona ha celebrat més de 120 conferències amb la intervenció de 300 ponents. Han tingut especial seguiment les activitats relacionades amb  la creació empresarial, les start-ups i la retenció del talent. També hi ha hagut prop de 50 tallers sobre solucions per a la transformació digital, tècniques de gestió, innovació i productivitat empresarial, així com estratègies per captar, gestionar i motivar el talent a l’empresa.