A finals de 2021 es van donar a conèixer els projectes guanyadors del programa d’acceleració de startups Cornellà Open Future. Els projectes guanyadors rebran serveis d’acompanyament que els serviran de plataforma de llançament. Xpolore, guanyador del Premi COF 2021 d’Innobaix, ja ha començat el Programa d’Activació Econòmica.

Xpolore és una plataforma que ofereix solucions a les empreses per accelerar l’entrada al mercat xinès, amb menys riscos i un creixement sostingut. Durant tot aquest 2022 els seus responsables, Chen Chen i Xavier Martínez es beneficiaran del Programa d’Activació Econòmica, que els donarà eines per a consolidar el projecte. Aquest mes de gener ja han tingut la primera sessió de presentació del projecte amb Natàlia Mir, directora general d’Innobaix, Beatrice Deghilage, directora del programa Cornellà Open Future i Lali Oms, responsable del Programa d’Acompanyament Empresarial d’Innobaix.

El Programa Cornellà Open Future 2021 es va celebrar durant l’últim trimestre de 2021 i en aquest temps els que van començar sent només projectes han passat a ser negocis en actiu, que ja comercialitzen els seus productes o serveis. En tres mesos, els participants han rebut formació específica, mentories personalitzades i tutories. A més, han pogut gaudir de les instal·lacions del Hub La Piràmide, ubicat al Viver d’Empreses Procornellà, i han rebut assessorament de tot l’equip tècnic del Centre d’Empreses.

Al final del programa s’han atorgat premis en espècie amb acompanyament no solament per part d’Innobaix sinó també a càrrec de Procornellà, Telefónica, AEBALL, Innolab by Cofidis i Netmentora.

A més de Xpolore, els guanyadors dels premis Cornellà Open Future 2021 han estat: Mapsi Photonics, fabricants de filtres fotònics per a la detecció de gasos i termografia, Estoko Logistics, servei de magatzems de mercaderies as a service, Sector CNC, marketplace dels professionals del metall i Shopiendo, marketplace de productes artesans i locals.