A finals d’aques mes de març torna a Barcelona l’Advanced Factories, l’esdeveniment que reuneix el sector de l’automatització i robòtica industrial del sud d’Europa. Durant tres dies, s’hi reuniran més de 17.000 professionals amb l’objectiu d’impulsar l’automatització de les fàbriques, incrementar-ne la productivitat i millorar la competitivitat del sector industrial.

Més de 350 empreses presentaran les últimes solucions en sistemes d’automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, programari, sistemes d’integració de la producció, intel·ligència artificial, Digital Twin, visió artificial, analítica de dades, IIoT, 5G o ciberseguretat. “La pandèmia ha posat de manifest que hi ha una gran dependència de la cadena logística a mercats exteriors. És per això que hem d’apostar per l’automatització i la digitalització com a eines per reduir els riscos associats a la deslocalització, alhora que permeten aconseguir una producció més eficient i un estalvi de costos imprescindible per a la competitivitat industrial”, destaca Albert Planas, director general d’Advanced Factories.  La fira recupera el 100% de l’espai expositiu presencial, després de les restriccions de les dues últimes edicions.

A més de l’exposició, l’Advanced Factories acollirà l’Industry 4.0 Congress, un congrés on descobrir les últimes tendències per al sector industrial. Més de 100 sessions amb 280 conferenciants que compartiran el seu coneixement i experiència per incrementar la competitivitat de diferents segments de la indústria: automoció, aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, ferroviari, metall i siderúrgic. A més, com a novetats, el congrés comptarà amb dos nous summits, el Plant Managers Summit, dedicat a responsables de planta de les fàbriques industrials, i el Fòrum d’Intel·ligència Artificial, enfocat a donar a conèixer les oportunitats que ofereix aquesta tecnologia al sector industrial.

Invitacions per a la XarXa InnobaiX

Si tens interès en assistir a aquest esdeveniment, disposem d’invitacions de diferents tipus. Escriu-nos a innobaix@innobaix.cat.