La primera reunió del programa Innobus 2022 ha reunit alguns dels participants de l’edició d’aquest any. Un grup de joves amb diferents inquietuds i formacions, que participen amb la il·lusió que aquest sigui el primer pas d’una carrera professional motivadora. Es la primera presa de contacte i encara no es coneixen, però en unes setmanes hauran format equips de treball que els podrien portar a un viatge a Brussel·les o, fins i tot, a fer realitat les seves idees.

N’hi ha que acaben d’acabar la carrera, altres ja la tenen des de fa algun temps, han fet o estan fent màsters i amb la participació al programa Innobus, volen veure com el seu futur professional adquireix una nova dimensió. Els esperen sis setmanes d’aprenentatges, connexions i treball en equip, que els permetran conèixer diferents punts de vista. Perquè la clau de l’èxit del programa Innobus és, precisament, la possibilitat de crear nous projectes entre persones de perfils i formacions molt diverses. Entre l’equip d’innobusers hi ha especialistes en psicologia, ciències ambientals, màrqueting, educació infantil, hoteleria i turisme, sociologia, disseny industrial, comunicació audiovisual, biotecnologia, biologia ambiental, ciències del mar, protocol, belles arts, ciències polítiques, enginyeria industrial o business administration.

Què poden tenir en comú tots aquests perfils? Doncs que aprendran a crear un projecte d’emprenedoria aportant visions diverses i fent que puguin tirar endavant.

L’Innobus 2022 comença a rodar. El 4 de novembre, a la gran final, coneixerem com aquest grup de joves han ajudat les empreses participants a innovar.