Uneix-te a la xarxa

Empreses i institucions treballant plegades

 

Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat i L’Hospitalet

Som una associació sense ànim de lucre que treballa per la transformació de l’economia.

Promovem els valors i les actituds relacionades amb la cultura de la innovació, el coneixement, el foment de l’emprenedoria i la formació professionalitzadora.

Xarxa

Treballem de manera conjunta amb empreses, petites, mitjanes i grans, entitats públiques, universitats, sindicats i associacions empresarials.

Empresa

Sempre pendents de les idees que han de revolucionar les indústries del futur, a Innobaix treballem perquè ningú perdi la seva oportunitat.

Talent

Per enfortir la capacitat d’innovació a les empreses i institucions cal treballar-la ja en l’àmbit educatiu. Tenim programes adaptats a totes les edats.

Quins beneficis t'aporta Innobaix

Reunim el talent, el coneixement i la capacitat de crear aliances per impulsar el creixement de nous projectes empresarials.

Fomentem la creació, treballem per educar noves persones emprenedores i promovem la innovació en tots els sectors.

Activitats Innobaix

Coneixes el nostre canal de Youtube?

Impulsant la innovació desde 2009

Innobaix es va crear per potenciar la innovació, el coneixement i l’emprenedoria al territori. Els nostres programes segueixen ajudant empreses, donant suport, mentoratge i capacitació. 

municipis

empreses

hores de mentoratge

Actualitat

Newsletter mensual

Si vols estar al dia de la xarxa Innobaix, cada mes enviem una newsletter amb totes les activitats previstes i altres informacions d’interès per a les empreses del territori.

* camps necessaris

Innobaix utilitzarà la informació que ens facilitis per mantenir-nos en contacte amb tu i informar-te sobre les activitats de la nostra entitat. Si us plau, confirma que hi estàs d'acord.


Les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplenant aquest formulari seran tractades per l'Associació Innobaix, que n’és la responsable. Recollim aquestes dades per enviar-te informació sobre les nostres activitats i el nostre butlletí mensual. La cessió de les dades serà fins que et donis de baixa. Les dades que ens facilites estan allotjades als servidors de Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancelació, oposició, portabilitat, oblit i limitació a innobaix@innobaix.cat. També podràs cancelar o rectificar-les a través de l’enllaç al formulari que t’enviarem amb cada notificació.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

Coneixes els nostres socis?